1. Home
  2. |
  3. Over Wouters

Een partner die zijn vak verstaat

Wouters is een professionele partner, die een verlengstuk wil zijn van haar opdrachtgever, om zo binnen de mogelijkheden die Wouters heeft, het probleem van haar opdrachtgever op een zo’n praktisch mogelijke en financieel voordeligste manier op te lossen. Alles onder het motto “Uw probleem wordt onze uitdaging”. Uiteraard rekening houdend met de belangen van alle partijen.

Binnen ons kantoor zijn diverse multidisciplinaire klantteams werkzaam, waaronder twee deurwaarders, juristen en gespecialiseerde incassomedewerkers. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke en laagdrempelige aanpak. Als opdrachtgever heb je contact met een vast contactpersoon. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen en kunnen doorpakken als dat nodig is. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend.

Wouters is sterk lokaal verbonden met veel opdrachtgevers in de regio Drechtsteden. Uiteraard staan we ook klaar voor opdrachtgevers buiten de regio. Preventief als het kan en accuraat als het moet!

Als we één eigenschap mogen noemen dat onze werkwijze kenmerkt dan is dat laagdrempeligheid. Wij zijn het verlengstuk van onze klanten en helpen waar kan met advies en praktische oplossingen. Daar zijn we goed in.