Vacature | Huurincasso medewerker

Vacature Incassomedewerker Huurincasso

Als je werkt bij Wouters Gerechtsdeurwaarders, onderdeel van de Hafkamp Groep, investeer je samen met enthousiaste collega’s in duurzame relaties, onderling en met onze relaties en opdrachtgevers.

Wij staan altijd open voor professionals die samen met ons zorg willen dragen voor een moderne organisatie en tevreden medewerkers. We zijn doortastend en daadkrachtig, denken en handelen altijd in oplossingen. In onze aanpak maken we doordachte keuzes. We hebben aandacht voor elkaar, voor onze naaste collega’s, voor onze partners, onze opdrachtgevers en hun klanten. Wij geloven dat door betrokken te zijn, we bouwen aan stabiele en duurzame relaties. We hebben een unieke positie in de samenleving én nemen die zeer serieus.

Incassomedewerker Huurincasso (M/V) – fulltime

Voor onze vestiging in Dordrecht (Wouters Gerechtsdeurwaarder en Incasso’s) zijn wij op zoek naar een ervaren incassomedewerker die ons klantteam huur komt versterken. Het klantteam huur incasseert vorderingen voor verhuurders op een sociaal verantwoorde en resultaatgerichte wijze.

Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Beoordelen van ingekomen opdrachten en het bepalen van de juiste strategie.
  • Op respectvolle wijze onderhouden van contacten met huurders, opdrachtgevers en derden.
  • Treffen en bewaken van betalingsregelingen.
  • Behandeling van alle voorkomende correspondentie.
  • Zelfstandig incasseren van vorderingen in de minnelijke-, gerechtelijke- en executiefase.
  • Op proactieve wijze informeren van opdrachtgevers over voortgang in dossiers.
  • Opstellen van alle relevante exploten.

De collega die wij zoeken:

Beschikt over veel ervaring met behandeling van huurzaken in de deurwaarderspraktijk, heeft zeer brede kennis van het huurrecht en heeft minimaal HBO werk- en denkniveau. Verder ben je proactief ingesteld, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om doelgericht en efficiënt het beoogde resultaat te bereiken.

Wij bieden een afwisselende baan in een enthousiast team met voldoende ruimte voor je eigen ontwikkeling, een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor nadere informatie over de functie kan je contact opnemen met de verantwoordelijk manager,

Roel Spee, 06-51525652. Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar m.dewit@hafkamp.nl