Vacature

Mijn dossier

Bij Wouters staat persoonlijk contact voorop. Ik heb één vaste contactpersoon die weet precies wat er bij mij speelt en doorpakt als het nodig is. Dat werkt erg prettig.

Gert, controller – Noordennegroep

  1. Home
  2. |
  3. Opdrachtgevers

Waarvoor kan ik bij Wouters nog meer terecht?

Onze primaire taken als gerechtsdeurwaarder tijdens het beslagtraject zijn: oproepen van partijen voor de rechter, het overhandigen van een vonnis met bevel tot betalen, het leggen van beslagen en doen van andere uitvoeringsmaatregelen zoals de ontruiming. Deze exclusieve taken kan alleen een gerechtsdeurwaarder uitvoeren. En dat is waar Wouters verschilt met incassopartijen.

Meer dan een aanmaning
Bij Wouters doen we meer dan alleen het versturen van een aanmaning. We achterhalen de reden waarom een debiteur zijn factuur niet betaald, bekijken wat de mogelijkheden zijn en zorgen ervoor dat er voor alle partijen een passende oplossing komt. De praktijk leert dat de debiteur de factuur daarna vaak binnen een paar dagen alsnog betaald.

Onze juristen
Is een geschil met de cliënt de reden van een onbetaalde vordering? In dat geval komen onze juristen graag voor u in actie. Hoe eerder u ons inschakelt, hoe beter! Buitengerechtelijk kunnen we namelijk al veel bereiken. Wij kiezen voor een pragmatische aanpak. Dat bespaart dure en tijdrovende gerechtelijke procedures.

Naar de rechter
Blijkt de gang naar de rechter onvermijdelijk? Dan komt er veel op u af: het dagvaarden van de niet betalende debiteur, uw verhaal bij de rechter, het ten uitvoer leggen van het vonnis als de debiteur zich niet aan de rechtelijke uitspraak houdt, etc. Al die werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn uw aanspreekpunt en gaan met u mee naar de rechter.

Voor iedere branche een aanpak op maat

Onze aanpak verschilt niet alleen per debiteur, per casus maar ook per branche. Opdrachtgevers uit het MKB willen graag boter bij de vis. Wij weten hoe we moeten doorpakken en zorgen voor een snelle passende oplossing.

Terwijl voor overheid, VVE’s en woningcorporaties het maatschappelijk verantwoord incasseren meer de boventoon voert. Binnen de advocatuur staat Wouters te boek als dé professionele partner. Wij denken graag mee en kunnen schakelen op niveau.

Wij werken voor de volgende branches:

Waarom Wouters?

✓ Hoog opgeleid personeel

 

✓ Vast contactpersoon & korte lijnen

 

✓ Persoonlijk en sociaal

 

✓ Snel resultaat als het kan

 

✓ Maatwerk als dat moet

 

✓ Lokaal verbonden

Benieuwd wat Wouters voor u kan betekenen?