Wouters Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s nu onderdeel van de Hafkamp Groep

Sinds kort is Wouters Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s als zelfstandig opererend kantoor actief binnen de Hafkamp Groep. Binnen de Hafkamp Groep zijn de gerechtsdeurwaarderskantoren van Hafkamp Groenewegen (Amsterdam, Bergen op Zoom en Venlo) en Van Schendel en Partners (Almere en Hilversum) vertegenwoordigd. Inmiddels is de vestiging Bergen op Zoom van Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders geïntegreerd in Dordrecht.

Ons kantoor blijft naar buiten treden onder de voor u vertrouwde naam, met de voor u vertrouwde medewerkers en vanuit dezelfde locatie aan de Burg. de Raadtsingel 93. Wij benadrukken het absolute behoud van het regionale karakter en garanderen u de toegankelijkheid die u van ons gewend bent. Onze werkwijze en de korte lijntjes met uw contactpersonen blijven uiteraard ongewijzigd.

Met de toetreding tot de Hafkamp Groep waarborgen wij de continuïteit van ons kantoor. Voor onze relaties is het van belang te weten dat de organisatie van Hafkamp uit hetzelfde hout is gesneden als Wouters. Dat maatschappelijk betrokken incasseren ook bij hen hoog in het vaandel staat blijkt uit het feit dat zij behoort tot de kerngroep initiatiefnemers van Social Responsible Credit Management (SRCM). Het kantoor behaalde als een van de eerste kantoren in Nederland het certificaat.

Voor ambtelijke werkzaamheden buiten ons primaire werkgebied kunnen wij vanaf nu vertrouwen op de kracht van een landelijk actieve organisatie. Daarmee verminderen wij de afhankelijkheid van derden en kunnen de kwaliteit waar we voor staan goed waarborgen.

Alle ontwikkelingen hebben Theo Wouters het vertrouwen gegeven dat hij een stapje terug kan doen om het roer geleidelijk over te dragen aan Mark Hafkamp en diens collega Jeroen Snoek.